De Verzuimregisseur: Maximale ondersteuning tijdens het verzuimproces

Gepubliceerd op 20 september 2021

Als werkgever in de ambulante handel kunt u te maken krijgen met een zieke medewerker. Dan wordt u geconfronteerd met hoge kosten, zoals het verplicht doorbetalen van het loon gedurende twee jaar. Ook bent u verantwoordelijk voor de re-integratie van de medewerker.

Met het CVAH Verzuimpakket wordt u tijdens het verzuimproces ondersteund en betaalt de verzekeraar het loon van uw zieke medewerker gedurende maximaal twee jaar aan u door.

Door de toenemende vraag aan extra ondersteuning in het gehele proces rondom verzuim, hebben we speciaal voor CVAHleden een unieke service toegevoegd aan het Verzuimpakket; de Verzuimregisseur.

Verzuimaanpak met minder regelwerk

Met dit alles-in-één pakket wordt u als werkgever veel werk uit handen genomen.

  • Wij ondersteunen en begeleiden u rondom het gehele proces van ziekteverzuim.
  • De verzekeraar betaalt de uitkering van uw zieke medewerker max. 2 jaar aan u door.
  • Automatische maandelijkse uitkering van de verzuimschade.
  • De Verzuimregisseur: helpt u bij vraagstukken rondom het verzuimproces.
  • Overstappen? Wij regelen alles met uw huidige verzekeraar en arbodienst.

Iets voor u?

Met het Verzuimpakket heeft u een vaste casemanager, loondoorbetaling en een gecertificeerde arbodienst gespecialiseerd in het verzuim binnen de ambulante handel. Wilt u ook een goede arbodienst, professionele re-integratiebegeleiding en minder regelwerk? Dan is ons Verzuimpakket inclusief Verzuimregisseur wat voor u. We maken graag een vrijblijvend, persoonlijk aanbod voor uw bedrijf!

Overstappen, wij regelen het voor u!
U heeft een opzegtermijn van 3 maanden bij uw huidige arbodienst. Wilt u overstappen? Dit kan vóór 25 september. Geef dit zo snel mogelijk aan ons door, dan regelen wij de opzegging. Wel zo makkelijk! Vragen of meer informatie? Bel 010 – 288 44 11.

Deze dienstverlening is een aanvulling op de arbodienst en helpt u bij vraagstukken rondom de wet- en regelgeving, de communicatie met betrokkene partijen, het aanvragen van diverse uitkeringen en hoe u moet omgaan met een zieke medewerker. Met deze dienstverlening gaan wij er samen met u voor zorgen dat u meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw bedrijf.

Naar het CVAH-verzuimpakket

Meer informatie over Dé Verzuimregisseur: unieke dienstverlening