Organisatie

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) is de ondernemersorganisatie voor de ambulante ondernemers in Nederland. De CVAH zet zich in voor de toekomst van de ambulante handel als collectief en het zakelijk welzijn van de aangesloten individuele marktondernemers in het bijzonder.

 

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) is opgericht op 21 juni 1921. De vereniging kent leden, afdelingen, een algemene ledenvergadering, regio’s, een centraal bestuur, een raad van advies en een secretariaat. Het secretariaat is het landelijk secretariaatskantoor van de vereniging, momenteel gevestigd in Zeewolde. De CVAH heeft ook ereleden.

Organisatie

Persoonlijk belang

Training & Advies

  • Trainingen & Workshops
  • Advies op het gebied van personeelsbeleid en de inhoud van uw RI&E
  • Promotionele activiteiten
  • Maandelijks vakblad De Koopman

Juridisch Loket

Als lid van de CVAH kunt u in aanmerking komen voor juridisch advies en/of juridische bijstand door ons juridisch loket en/of de huisadvocaat van de vereniging. Ga naar het juridisch loket.

Kortingen  & Verzekeringen

  • CVAH Verzekeringsdienst – Een uitgebalanceerd verzekeringspakket tegen uitstekende voorwaarden en scherpe collectieve premies. Ga naar CVAH Verzekeringsdienst.
  • Voordeel en gemak met de CVAH brandstofpas – tot € 0,12 korting per liter, tweewekelijkse digitale factuur, ruim netwerk oliemaatschappijen, teruggave BTW gegarandeerd, jaarlijkse paskosten slechts € 7,50. Er zijn meerdere brandstofpassen verkrijgbaar. Meer informatie en bestellen van de brandstofpas kan op de site van brandstofcollectief.
 

Collectief belang

Samen staan we sterker

De CVAH zit regelmatig met kennis van zaken bij gemeenten aan tafel voor bijvoorbeeld marktverplaatsingen, herindeling van de markt, branchering en marktregelgeving. Veel gemeenten zien de CVAH als een onafhankelijke gesprekspartner bij dergelijke onderwerpen. Zo worden de lokale ondernemers maximaal ondersteund bij hun markt.

Met uw lidmaatschap steunt u de CVAH en daarmee het welzijn van de ambulante handel. De CVAH behartigt de belangen van marktondernemers en werkt daarbij samen met de Kamer van Koophandel, werkgevers- en werknemersorganisaties, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Nederlandse Vereniging van Marktbeheerders.

Deze belangenbehartiging heeft onder meer geresulteerd in het initiëren en begeleiden van de verzelfstandiging van markten en de jaarlijkse award voor de Beste Markt van Nederland.

 

Seniorlidmaatschap

Indien u stopt met uw bedrijf, en toch op de hoogte wil blijven van het nieuws van de CVAH en het blad De Koopman wilt blijven ontvangen, dan is er de mogelijkheid van het seniorenlidmaatschap. U betaald dan de helft van de contributie en blijft De Koopman ontvangen.

Word lid

* Verplichte velden