Vakdagen 2021: Markt in Beweging

Gepubliceerd op 21 september 2021

Vooraankondiging:

  • Hoe houden we de markten, ondernemers en consumenten in beweging?
  • Landelijke bijeenkomst met presentaties en discussies op 22 november 2021
  • Ook online te volgen via een live streaming
  • 2 maanden lang focus op de belangrijkste kansen en uitdagingen.
  • Volop informatie, inspiratie en tools voor marktondernemers
  • Hoe kan de CVAH helpen en ondersteunen?
  • Wat is de rol van de marktondernemer?
  • Wat pakken we samen op?

Om bij te blijven in de ambulante handel organiseert de CVAH al geruime tijd jaarlijks voor ondernemers en medewerkers in de branche de Vakdagen. Met elk jaar weer een ander relevant en leerzaam thema en sessies in het land. De inhoud en opzet van de vakdagen worden bepaald door actuele ontwikkelingen in de branche

Gedurende de hele maand oktober en november 2021 zullen verschillende onderwerpen behandeld worden. Via De Koopman, nieuwsbrieven, social media en natuurlijk via onze website willen we u informeren, inspireren om samen aan ‘t werk t gaan.

Zet in uw agenda!
Dit jaar kunnen we elkaar gelukkig ook weer ontmoeten. Daarom organiseren we op maandagavond 22 november 2021 als afsluiting een Vakdagen Bijeenkomst in Het BOVAGhuis in Bunnik, vlak langs de A12. Kunt u die avond niet naar Bunnik afreizen? Voor iedereen die verhinderd is zetten we ook een livestream op. Op een eenvoudige manier kunt u online via internet thuis of op kantoor ook bij deze bijeenkomst zijn en uw vragen stellen of opmerkingen maken.

Oproep
Kwaliteit in ondernemerschap en werkgeverschap, Vakspecialisme uitdragen, Ontheffing bij Zero Emmisie, Schaarse vergunningen, Versterken binding met consumenten, Meer samenwerking en Impact met Duurzaamheid! Zomaar enkele thema’s die de markt in beweging houden. Heeft u nog andere suggesties voor onderwerpen die we zeker moeten beetpakken gedurende de Vakdagen 2021?

Stuur een email naar: vakdagen@allesoverdemarkt.nl
Whatsapp: 06 82884103

#vakdagen2021
#marktinbeweging