De CVAH schept op! -Vakdagen 2023

Gepubliceerd op 20 mei 2023

Voor 2023 is het thema van de vakdagen 2023 'De CVAH schept op!'. Onder dat motto gaat de CVAH niet alleen kennis bieden, informeren en inspireren, maar vooral ook oproepen om met elkaar meer oog te hebben voor alles waarin we als ambulante handel goed zijn, de kansen die er liggen en vooral minder bescheiden te zijn en samen onze trots wat meer uit te durven uitdragen. 
Op dinsdag 20 juni 2023 is het digitale CVAH-vragen(v)uurtje en op maandag 13 november 2023 is de landelijke, tevens onlinebijeenkomst, in het BOVAGhuis in Bunnik.

CVAH-vragen(v)uurtje
Gewoon vanachter de keukentafel kan op 20 juni 2023 worden meegedaan. Alle mogelijke markt en ondernemerschap gerelateerde vragen kunnen die avond worden besproken met het CVAH-bestuur en expert CVAH-medewerkers. De meest interessante en toekomstbepalende zaken gaat de CVAH de rest van het jaar verder uitdiepen en u via de verschillende eigen media ‘serveren’ of beter gezegd opscheppen!

Landelijke bijeenkomst
Zowel vanachter de keukentafel, maar ook fyiek in het BOVAGhuis in Bunnik, is er een bijeenkomst op maandag 13 november 2023. Feit is dat heel veel mensen enorm
veel plezier en gezelligheid halen uit markt- en of standplaatsenbezoek en genieten van ons mooie en ruime aanbod in de frisse gezonde buitenlucht. En dan vergeten we vooral de menselijke maat die men nog op de markt en bij de standplaatsen treft. We hebben echt veel te bieden, maar vinden het zo gewoon, dat we het soms vergeten te vertellen en uit te dragen. Dat willen we dit jaar anders doen! Meer Opscheppen dus.

Deelname
Aanmelden kan al voor het CVAH-vragen(v)uurtje via de CVAH-website of hier. Zet 13 november 2023 alvast in de agenda.
Lees ook.