CVAH Verzekeringsdienst

Speciaal voor de leden van de CVAH is er de CVAH Verzekeringsdienst. De CVAH Verzekeringsdienst biedt u diverse verzekeringen met uitgebreide polisvoorwaarden maar tegen een zeer scherpe premie. Zo bent u maximaal verzekerd, tegen minimale kosten. Doordat de verzekeringen collectief ingekocht worden, kunt u korting krijgen tot wel 40%.

Een greep uit het aanbod

– Verkoopwagenverzekering;
– Aansprakelijkheidsverzekering;
– Autoverzekeringen (personen-, bestel- en vrachtauto);
– Ongevallenverzekering;
– 24/7 schadeafhandeling.

Meer informatie over bestuurdersaansprakelijkheid vindt u hier.

 

Transport & Verblijf Polis

Voor de specifieke risico’s van de ambulante handelaren heeft CVAH Verzekeringsdienst een unieke oplossing ontwikkelt: de Transport & Verblijf Polis. Dit is een complete verzekering voor de meest voorkomende risico’s in uw branche. U verzekert hiermee de opslag van uw voorraad en inventaris, het vervoer van deze zaken naar de markt en het contante geld (zowel in huis, onderweg naar de markt als op de markt). De exacte dekkingen en voorwaarden kunt u in dit overzicht vinden.

De-Van-Alle-Markten-Thuis Polis

De-Van-Alle-Markten-Thuis polis is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor marktkooplieden. Het pakket is geschikt voor iedereen die op de markt staat, of u nu AGF, brood, vlees- en/of vleeswaren, kip, vis, reformartikelen, stoffen of kleding verkoopt. Met dit verzekeringspakket verzekert u meerdere onderdelen waarmee de vele risico’s voor u op de markt in één keer gedekt zijn. Als lid van de CVAH kunt u profiteren van goede verzekeringen tegen scherpe premies. Uw besparing op de verzekeringspremie kan oplopen tot 35%. Daarbovenop krijgt u ook nog eens een pakketkorting: hoe meer onderdelen u kiest, des te hoger is uw korting!

Ziekteverzuimverzekering en arbodienstverlening

CVAH Verzekeringsdienst biedt u ook een oplossing voor alle risico’s en al het geregel rondom verzuim. Zij bieden u een ziekteverzuimverzekering aan waarbij alles met betrekking tot verzuimende medewerkers goed geregeld is. Daarnaast kunt u gebruik maken van de online verzuimbegeleidingapplicatie waarin u uw ziek- en herstelmeldingen kunt registreren. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers en hun gezin profiteren van de korting. Niet alleen u kunt profiteren van de scherpe premie op uw verzekeringen, ook uw medewerkers en hun gezin kunnen hiervan gebruik maken. Zorg er dus voor dat uw medewerkers ook hiervan op de hoogte zijn.

Vrijblijvend advies over uw verzekeringen?

Robert Sluis is accountmanager van de CVAH Verzekeringsdienst. Hij kan u alles vertellen over de risico’s die u loopt en hoe u deze kunt verzekeren. Samen met u neemt hij uw verzekeringsportefeuille door en zorgt ervoor dat u niet onder-, maar ook niet oververzekerd bent. U kunt voor een vrijblijvend advies contact met hem opnemen via 010 – 288 44 11 of via info@cvahverzekeringsdienst.nl of kijk op www.cvahverzekeringsdienst.nl

Schouten Zekerheid

De CVAH Verzekeringsdienst is een samenwerking tussen de CVAH en Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid ontwikkelt branchespecifieke verzekeringspakketten. Dit doen zij al tientallen jaren voor verschillende brancheorganisaties, waaronder de MODINT (ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel) en de NUVO (brancheorganisatie voor optiekbedrijven).