De CVAH Stroopt De Mouwen Op!

Bekijk de video.

Landelijke Bijeenkomst CVAH
Het BovagHuis in Bunnik (langs A12)
21 november 2022
19.00 - 22.00u (inclusief Borrel)

Maandagavond 21 november organiseert de CVAH eindelijk weer eens een landelijke bijeenkomst voor iedereen, die actief is in de ambulante handel. We gaan een aantal onderwerpen aanpakken. Het wordt tijd samen de mouwen op te stropen.  

Toekomst tegemoet
Er gebeurt van alles om onze markten heen. Te veel eigenlijk. De torenhoge energierekeningen, extreme inflatie, personeelstekorten, stijgende grondstofprijzen, oorlog in Oekraïne, de stikstof crisis en allerlei duurzaamheidsplannen. En ook Corona is nog niet helemaal weg. Samen moeten we als sector hierin toch onze weg vooruit vinden. We zullen echt de mouwen op moeten stropen en zo samen de toekomst tegemoet treden en onze sector gezond houden. 

Obama
'Opgestroopte mouwen' heeft iets van, kom op we gaan er tegenaan. Het lijkt een teken van daadkracht en optimisme. U herinnert zich vast Barack Obama nog wel, die regelmatig zijn mouwen opstroopte als hij op een podium stond en zijn beleid wilde uitdragen. Mark Rutte en Jesse Klaver verschijnen hier ook vaak met opgestroopte mouwen op TV als ze een bepaald probleem willen aanpakken. 

Kansen en hobbels
Er valt ook in onze branche genoeg aan te pakken. Er zijn volop kansen (bijv. nieuwe doelgroepen), maar ook zeker de nodige hobbels (Bijv. Schaarse vergunningen) binnen de ambulante handel. Uitdagingen genoeg voor u als ondernemers en ook voor uw belangenbehartiger: de CVAH. Laten we samen de mouwen opstropen! Dat is eigenlijk de 'boodschap' die we op 21 november willen uitdragen. 

In gesprek
Het CVAH-bestuur wil die avond met u in gesprek gaan over een aantal voor u belangrijke thema's. Zo weten we al dat we die avond met elkaar Milieuzonering, Schaarse Vergunningen, Samenwerking en de Personeelsproblematiek gaan aanpakken! Maar ook de rol van de CVAH. U kunt hier nog steeds onderwerpen voor aanreiken. Mogelijk heeft u al deelgenomen aan een enquête via onze nieuwsbrief.  

Kortom, we hopen dat ook u de mouwen wilt opstropen en op 21 november naar Bunnik bij Utrecht komt. We worden ontvangen in het 'Bovaghuis; het huis van de bekende collega brancheorganisatie voor garagebedrijven. En wilt u vanaf da keukentafel deelnemen? Dat kan ook, want de bijeenkomst is ook via internet te volgen.