DMVM-gebruikersbijeenkomst 2022

Gepubliceerd op 10 oktober 2022

Op maandag 10 oktober 2022 wordt de Gebruikersraadbijeenkomst van de stichting De Markt van Morgen (DMVM) gehouden bij Van der Valk Harderwijk, Leuvenumseweg 7, 3847 LA Harderwijk tussen 18.00 en 20.00 uur.
Twee uur vergaderen en netwerken onder het genot van een broodje en een drankje.
De DMVM-dienstverleners Classic, CVAH verzekeringsdienst en Markt Online zijn ook uitgenodigd om aanwezig te zijn. Alsook een vertegenwoordiging van de CVAH.

Het DMVM-programma: 

 1. 17:30-18.00 Inloop met broodje
 2. 18:00 uur: Opening
 3. Het DMVM-bestuur legt periodiek bij de DMVM-gebruikersraad verantwoording af over het gevoerde inhoudelijke en financiële beleid van De Markt van Morgen.
 4. Inzet selectiecriteria bij de tweede of volgend termijn overeenkomst met/vergunning van de gemeente en hoe DMVM daarbij kan helpen.
 5. Inventariseren:
  1. Inbrengen van verbeterpunten bij het DMVM-bestuur;
  2. knelpunten in het gebruik van de lokale markt (en);
  3. voorstellen voor optimaal gebruik van de lokale markt(en);
  4. achterban raadplegingen met alle deelnemende marktondernemers.
 6. Netwerken en borrel
 7. 20:00 uur Einde

Voor wie is de DMVM-gebruikersraadbijeenkomst?
Aan de gebruikersraadbijeenkomst nemen deel vertegenwoordigers, bestuurders en of marktmanagers, van de aangesloten lokale marktstichtingen.  

Wat doet de DMVM-gebruikersraad?
Elke aangesloten lokale marktstichting heeft automatisch een plek in de gebruikersraad van de stichting De Markt van Morgen. De DMVM-gebruikersraad draagt ook de bestuursleden van het bestuur van de stichting De Markt van Morgen voor. Zo heeft de deelnemende lokale stichting invloed op de bestuurszaken en beslissingen van de stichting De Markt van Morgen!

Aanmelden
Vertegenwoordigers en bestuurders van de aangesloten lokale marktstichtingen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.